Om diabeten.dk

Historien har ændret sig siden — dette var den oprindelige om-tekst:

Jeg er glad for at god mad, lange arbejdsdage, øl (rigtig glad for øl), fest, sjov og ballade. Jeg er selvfølgelig også glad for min familie, mine venner og mine kolleger. Men det er ikke dem der har fået mig denne bet af en tilstand. Det er mig selv – og min livsstil. Mine læger mener dog, at det kun er en del af det. At der givetvist ligger en god portion i generne. Det trøster mig lidt – men nu er det ikke trøst det handler om.

For jeg leder ikke efter medlidenhed, trøst eller andet. Denne blog er egentlig for at holde mig til ilden om, at ændre min livsstil og nedfælde hvilke tanker der falder mig ind undervejs. Måske har det også en terapeutisk effekt – hvem ved. Og måske lidt en hjælp til de der måtte havne i samme situation (eller måske endda kan undgå det ved at hanke op i tide).

Hej, jeg hedder Kim. Og jeg har type 2 diabetes (gammelmandssukkersyge, livsstilssygdommen, <indsæt selv flere>)… og historien starter her