Kategorier
Diabetes Sygdom

Nu gør alt pludselig ondt

Hvad er nu det? Har der hele tiden været noget eller er jeg ved at blive hypokonder?

Jeg ved sgu ikke lige. Måske er det bare fordi, at jeg er blevet mere opmærksom på hvad der lige sker i kroppen for tiden. Men det er også som om at der er skruet op for småsmerterne. Synes da ikke at der var så mange skavanker før. Jeg kunne da selvfølgelig godt have lidt i nakken eller skuldrene hvis det havde været en lang dag. Der spænder lidt. Men hovedpine var der stort set ikke noget af før. Benene kunne mærkes når de var blevet brugt (på den gode måde), men jeg havde da slet ikke ond i arme og lunger.

Armene er mest en summen af en art. Det kommer og går – oplever det ikke så tit. Det med lungerne er faktisk sådan en ting der normalt ville få mig til at google (igen). Det har jeg holdt mig fra denne gang :-). Men det er ikke sådanne vilde smerter. Jeg glemmer faktisk hurtigt at de er der. På ingen måde noget der hæmmer eller hindrer i hverdagen. Mere bare sådan en konstant reminder om at man lever.

Det sjove er at det virker som om det det lige stiger lidt når jeg har spist. Det kan også være indbildsk. At jeg prøver at finde en undskyldning og kæder det sammen med for meget sukker i blodet. Og så er der kvalmen der stadig kigger forbi af og til. Jeg blamer metforminen lidt endnu.

Indtil videre lever jeg med det.

Det kan også være at det hele hænger sammen med at jeg rent faktisk er begyndt at bruge kroppen mere aktivt. At hele systemet lige skal kickstartes.

Det håber jeg da på en måde. Det skal drikkes trænes væk.

 

Skriv et svar