Kategorier
Diabetes Værktøjer

De gav mig en bog. En bog?!

Jeg fik en trykt rejsejournal ved min egen læge. Jeg har den stadig, men den har fået lidt vand og er blevet bøjet og underlig. Jeg har virkelig svært ved at se hvorfor sådan noget skal følge mig sådan rent fysisk. Jeg mener – vi betaler jo forholdsvis mange penge til systemets systemer.

Nu prøver jeg at gemme den lidt og se om de rent faktisk spørger efter den til de tjek jeg skal til.

Nå. Men jeg fik altså også en bog da jeg var til opstart hos MEA. En lille gul bog som jeg kunne skrive mine blodsukkertal ind i. På den måde ville jeg have styr det og fortælle min behandler hvordan det så ud når vi skulle have vores ugentlig tjek-ind.

En bog!

Flabet spurgte jeg selvfølgelig om det var hensigtsmæssigt. At en digital løsning måske var en smule smartere. Men der var min nyerhvervede ContourXT ikke helt smart nok – for der fandtes da noget som hed Diasend som kunne samle data. Jeg fik et fotokopieret data-ark med noget info om Diasend.

Kiggede på at kort om aftenen. Og efter at jeg kunne bekræfte at min blodsukkermåler ikke rigtig kunne sættes til min computer blev tanken om digital rapportering skudt til hjørnet.

Et par uges tid.

Bogen irriterede mig tilpas meget til at jeg bevægede mig ind i noget jeg ellers prøver at holde mig fra. Et regneark. Du ved sådan noget man finder i Office-pakken. Dog i Google udgaven – for idéen jeg fik var at skidtet skulle kunne deles. Med min behandler.

Så det har jeg lavet. Et google spreadsheet. Med mini-bogens felter, og et par tilføjelser; vægt og træning. Træningsdelen skulle erstatte mit 7 point om ugen-ark, men virke på samme måde.

Og så kan jeg også lave fine grafer. Se:

Arket fungerer ret godt for mig. Hvis du vil have en kopi så smid lige en kommentar i kommentar-feltet. Så sender jeg dig en kopi. Men indrømmet burde jeg nok tage et nærmere kig på Diasend. Jeg har nemlig købt en smartere måler som kan snakke med min telefon.

Skriv et svar