Kategorier
Diabetes Kortisol Sygdom

En nat på hospitalet

Er lige tjekket ind på hospitalet. Ligger i sengen på stue 11. Jeg gik forbi 3 stuer med 4 patienter i hver før jeg fik fat i en sygeplejerske der kunne hjælpe mig på plads.

Der er ingen tvivl om at jeg er den yngste indlagte på afdelingen. I den ene stue lød det som om en ældre mand var ved at hoste sine lunger op og i den anden skreg en gammel dame “KOM LI’ HÆJR” 7-8 gange før en anden sygeplejerske kom løbende.

Ved siden af mig ligger en 60-ish gammel herre. Virker rar. Spurgte om det var ok at han så nyhederne – jeg spurgte om det var ok at jeg havde computeren fremme. Der blev godkendt på begge sider. Nu må vi se om han kaster mig puder når jeg snorker i nat.

Jeg får målt sukker inden midnat og har fået tilbudt lidt mad og væske, men så er det ellers bare at faste. 8 timer. Og så går det løs. I morgen tidlig. I kælderen.

Skal som sagt have sprøjtet noget CRH ind i mig. Der sker over nogle timer, hvor der så tappes blod undervejs. Som jeg forstår det skal de så gerne kunne se at ACTH-tallet stiger. Hvor de så vil kunne se om hele kommadovejen fungerer som den skal i forhold til produktion af kortisol. Ja, eller om kæden er hoppet af et sted i hovedet på mig.

Det er lidt skørt. For som jeg ser det jo netop ikke i hovedet på mig hvis ACTH-tallet er lavt. Men… jeg er jo ikke læge.

Skriv et svar